نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
780
-
الف
+

با روش پخت «دو پیازه» به سبک مردم افغانستان آشنا شوید+تصاویر

در این گزارش با نحوه پخت «دو پیازه» به سبک مردم افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، «دو پیازه» یکی از غذا‌های اصیل افغانستان است که شهرت زیادی در بین مردم این کشور دارد و مردم این غذا را در مناسبت های خاص و مهمانی‌های ویژه پخت می‌کنند.

دو پیازه در برخی شهرهای ایران به خصوص «مشهد»، و «هند» هم طبخ می‌شود، اما روش پخت دو پیازه افغانستانی با آنها فرق دارد.

در ادامه با روش تهیه دو پیازه به سبک مردم افغانستان آشنا می شویم؛

مواد لازم:

گوشت: یک کیلو 

پیاز: دو عدد

مرچ سیاه(فلفل) : به مقدار لازم

زرد چوبه: به مقدار لازم

روغن: به قدر ضرورت

سیر: سه عدد

پیاز خرد شده دایروی شکل: هفت عدد

نمک: دو قاشق چایخوری

گوشت گوسفند

طرز تهیه:

در قدم نخست، گوشت و پیاز میده(خورد شده) شده در یک دیگ انداخته، مقدار زرد چوبه، سیر را همراه با یک لیتر آب جوش به آن علاوه نموده و به مدت 50 دقیقه یخنی(آب گوشت) می کنیم.

دو پیازه

در ادامه بعد از آن که گوشت ها را از یخنی(آب گوشت) جدا کردیم، در دیگ جداگانه روغن سرخ نموده و پیاز های خرد شده دایروی را به روغن اضافه می کنیم و به مدت دو دقیقه تفت(حرارت ملایم) می دهیم تا کمی نرم گردد.

دو پیازه

حالا گوشت های یخنی را روی پیاز نرم شده علاوه می نمایم و قدر زرد چوبه، در صورت ضرروت نمک و یک گیلاس یخنی نیز اضافه می نمایم و به مدت 20-15 دقیقه در حرارت ملایم جوش می دهیم.

دو پیازه

در آخر با تزئین سبزیجات و لیمو می توان آن صرف کرد.

دو پیازه

سمیه غفوری زاده

نظر شما
ارسال نظر